Termeni si conditii

SC G & I HOUSE ORDERS SRL
office@instalator123.ro
Str Chipac Nr 18, Ilfov

Prezentare generală

Acest site este administrat de SC G & I HOUSE ORDERS SRL. Pe tot parcursul site-ului, termenii “noi”, “noi” și “nostru” se referă la SC G & I HOUSE ORDERS SRL. SC G & I HOUSE ORDERS SRL oferă acest site, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest site pentru dvs., utilizator, condiționate de acceptarea tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și anunțurilor menționate aici.

Vizitațand site-ul nostru și/sau cumpărand ceva de la noi, vă angajați în “Serviciul nostru” și sunteți de acord să respectați următorii termeni și condiții (“Termeni și condiții”, “Termeni”), inclusiv acei termeni și condiții suplimentare și politici menționat aici și / sau disponibil prin hyperlink. Acești Termeni și condiții se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, fără a se limita la utilizatorii care sunt browsere, furnizori, clienți, comercianți și / sau contribuitori ai conținutului.

Citiți cu atenție acești Termeni și condiții înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci este posibil să nu accesați site-ul sau să utilizați servicii. Dacă acești Termeni și condiții sunt considerați o ofertă, acceptarea se limitează în mod expres la acești Termeni și condiții.

Toate funcțiile sau instrumentele noi adăugate la magazinul curent vor fi, de asemenea, supuse Termenilor și condițiilor. Puteți revizui oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor din această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții prin publicarea de actualizări și / sau modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru modificări. Continuarea utilizării sau accesarea site-ului web după publicarea oricărei modificări constituie acceptarea acestor modificări.

Site-ul nostru este găzduit de …….. SRL. Acestea ne furnizează platforma spatiul online care ne permite să prezentam / vinde produsele și serviciile noastre.

Termenii Site-ului

Prin acceptarea acestor Termeni și condiții, declarați că sunteți major și ne-ați dat acordul dvs. permiteți oricăror persoane dependente de dumneavoastra să utilizeze acest site.

Nu puteți utiliza produsele noastre pentru niciun scop ilegal sau neautorizat și nici nu puteți, în utilizarea Serviciului, să încălcați orice legi din jurisdicția dvs. (inclusiv, dar fără a se limita la legile drepturilor de autor).

Nu trebuie să transmiteți spam sau viruși sau coduri de natură distructivă.

O încălcare a oricăror dintre Termeni va duce la blocarea imediată a Serviciilor pentru dvs.

Conditii generale

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricui, din orice motiv, în orice moment.

Înțelegeți că conținutul dvs. (fără a include informațiile privind cardul de credit) poate fi transferat necriptat și implică (a) transmisiuni pe diferite rețele; și (b) modificările aduse și adaptate la cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile privind cardurile de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele.

Sunteți de acord să nu reproduceți, să copiați, să copiați, să vindeți, să revânduiți sau să exploatați nici o parte a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice persoană de contact de pe site-ul web prin intermediul căruia este furnizat serviciul, .

Titlurile utilizate în prezentul acord sunt incluse doar pentru comoditate și nu vor limita sau afecta în vreun fel acești termeni.

Acuratețea, exhaustivitatea și actualitatea informațiilor

Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat numai pentru informații generale și nu trebuie să se bazeze sau să fie utilizat ca singura bază pentru luarea deciziilor fără a se consulta surse primare, mai precise, mai complete sau mai timpurii de informații. Orice dependență de materialele de pe acest site este pe propriul dvs. risc.

Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, neapărat, nu sunt actuale și sunt furnizate numai pentru referință. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem nicio obligație de a actualiza orice informații de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dvs. să monitorizați modificările aduse site-ului nostru.

Modificări ale serviciilor și prețurilor

Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare.

Ne rezervăm dreptul, în orice moment, de a modifica sau de a întrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia) fără notificare în orice moment.

Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de niciun terț pentru modificarea, modificarea prețului, suspendarea sau întreruperea Serviciului.

Produse sau servicii

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului web. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai în conformitate cu politica noastră de returnare.

Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai exact posibil culorile și imaginile produselor noastre care apar la magazin. Nu putem garanta că afișajul monitorului computerului dvs. de orice culoare va fi corect.

Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați să limităm vânzările produselor sau serviciilor noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi modificate oricând, fără notificare, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu realizat pe acest site este nulă dacă este interzisă.

Nu garantăm că calitatea oricăror produse, servicii, informații sau alte materiale achiziționate sau obținute de dvs. va satisface așteptările dvs. sau că orice eroare în cadrul Serviciului va fi corectată.

Acuratețea facturării și a informațiilor despre cont

Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda pe care o plasati cu noi. Putem, la discreția noastră, să limităm sau să anulam cantitățile cumpărate pe persoană fizica, pe firma sau la comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de sau sub același cont de client, același card de credit și / sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și / sau de livrare. În cazul în care modificăm sau anulăm o comandă, este posibil să încercăm să vă informăm contactând adresa de e-mail și / sau adresa de facturare / numărul de telefon furnizat la momentul efectuării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau de a interzice comenzi care, în opinia noastră, par a fi plasate de către dealeri, revânzători sau distribuitori.

Sunteți de acord să furnizați date curente, complete și exacte de cumpărare și de cont pentru toate achizițiile efectuate la magazinul nostru. Sunteți de acord să vă actualizați prompt contul și alte informații, inclusiv adresa dvs. de e-mail, numerele cărților de credit și datele de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm după necesități.

Pentru mai multe detalii, consultați Politica noastră privind returnările.

Instrumente opționale

Este posibil să vă oferim acces la instrumente ale unor terțe părți asupra cărora nu monitorizăm și nici nu avem niciun control și nici o contribuție.

Recunoașteți și sunteți de acord că oferim accesul la astfel de instrumente “ca atare” și “la fel de bine”, fără garanții, reprezentări sau condiții de orice fel și fără nici un fel de aprobare. Nu vom avea nicio răspundere care decurge din utilizarea sau folosirea instrumentelor opționale terță parte.

Orice utilizare de către dvs. a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este în întregime pe propriul dvs. risc și discreție și trebuie să vă asigurați că sunteți familiarizat cu și că sunteți de acord cu termenii pe care instrumentele sunt furnizate de furnizorii terți relevanți.

Putem, de asemenea, să oferim în viitor servicii și / sau funcții noi pe site (inclusiv, lansarea de noi instrumente și resurse). Astfel de caracteristici și / sau servicii noi vor face obiectul acestor Termeni și condiții.

Link-uri de la terțe părți

Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot include materiale provenite de la terțe părți.

Link-urile terților pe acest site vă pot îndruma către site-uri terțe care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau acurateței și nu garantăm și nu vom avea nicio responsabilitate sau răspundere pentru materiale sau site-uri terțe sau pentru alte materiale, produse sau servicii ale unor terțe părți.

Nu suntem răspunzători pentru niciun prejudiciu sau daune legate de cumpărarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu site-uri web ale unor terțe părți. Consultați cu atenție politicile și practicile terțelor părți și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Plângerile, reclamațiile, preocupările sau întrebările referitoare la produsele terțe trebuie direcționate către terțe părți.

Comentariile utilizatorilor, feedback-ul și alte trimiteri

Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite depuneri specifice (de exemplu, intrări de concurs) sau fără o cerere de la noi, trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă sau în alt mod (colectiv, “comentarii”), sunteți de acord că, în orice moment, putem, fără restricții, să editați, să copiați, să publicați, să distribuiți, să traduceți și să utilizați în alt mod, în orice mediu, orice comentarii pe care ni le transmiteți. Suntem și nu suntem obligați (1) să păstrăm orice comentarii în mod confidențial; (2) să plătească compensații pentru orice observații; sau (3) să răspundă la orice comentarii.

Putem, dar nu avem obligația de a monitoriza, edita sau elimina conținutul pe care îl determinăm la discreția noastră exclusivă, sunt ilegale, ofensatoare, amenințătoare, calomniatoare, defăimătoare, pornografice, obscene sau în alt mod neadecvate sau încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau acești Termeni și condiții

Sunteți de acord că comentariile dvs. nu încalcă nici un drept al vreunei terțe părți, inclusiv dreptul de autor, marca comercială, confidențialitatea, personalitatea sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor conține materiale abuzive sau altfel ilegale, abuzive sau obscene sau conțin vreun virus de computer sau alt program malware care ar putea afecta în orice fel funcționarea Serviciului sau a oricărui site web aferent. Este posibil să nu utilizați o adresă de e-mail falsă, să vă prefaceți că sunteți altcineva decât dvs. sau să vă induceți în eroare pe noi sau pe terți în ceea ce privește originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le faceți și acuratețea acestora. Nu ne asumam nici o responsabilitate si nu ne asumam nici o raspundere pentru orice comentarii postate de dumneavoastra sau de orice terta parte.

Informatii personale

Furnizarea de informații personale prin intermediul magazinului este reglementată de Politica noastră de confidențialitate. Pentru a vedea Politica de confidențialitate.

Erori, inexactități și omisiuni

Ocazional pot exista informații pe site-ul nostru sau în cadrul Serviciului, care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care se referă la descrierile produselor, prețurile, promoțiile, ofertele, taxele de expediere a produselor, timpul de tranzit și disponibilitatea. Ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiunile și de a schimba sau actualiza informații sau de a anula comenzi dacă orice informație din Serviciu sau de pe orice site web aferent este inexactă în orice moment fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda) .

Nu ne angajăm să actualizăm, să modificăm sau să clarificăm informațiile din Serviciu sau de pe orice site web, inclusiv, fără limitare, informații despre prețuri, cu excepția cazurilor prevăzute de lege. Nu trebuie specificată nicio dată actualizată sau actualizată aplicată în cadrul Serviciului sau pe orice site web asociat, pentru a indica faptul că toate informațiile din Serviciu sau de pe orice site web aferent au fost modificate sau actualizate.

Utilizări interzise

Pe lângă alte interdicții prevăzute în Termeni și condiții, vă este interzis să utilizați site-ul sau conținutul său: (a) pentru orice scop ilegal; (b) să solicite altor persoane să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; (c) să încalce orice reglementări, reguli, legi sau ordonanțe locale internaționale, federale, provinciale sau de stat; (d) să încalce sau să încalce drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) hărțuirea, abuzul, insultarea, rănirea, defăimarea, calomnia, disperarea, intimidarea sau discriminarea pe criterii de gen, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau invaliditate; (f) să prezinte informații false sau înșelătoare; (g) să încarce sau să transmită viruși sau orice alt tip de cod rău intenționat care va fi sau poate fi folosit în orice fel care va afecta funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site web, a altor site-uri sau Internet; (h) să colecteze sau să urmărească informațiile personale ale altora; (i) spam, phish, pharm, pretext, păianjen, accesare cu crawlere sau răzuire; (j) pentru orice scop obscen sau imoral; sau (k) să interfereze sau să eludeze caracteristicile de securitate ale Serviciului sau orice site web asociat, alte site-uri sau Internet. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea de către dvs. a Serviciului sau a oricărui site web aferent pentru încălcarea oricărei utilizări interzise.

Renunțarea la garanții; Limitare a răspunderii

Noi nu garantăm, nu reprezentăm sau garantăm că folosirea serviciului nostru va fi neîntreruptă, în timp util, sigură sau fără erori.

Nu garantăm că rezultatele obținute din utilizarea serviciului vor fi corecte sau fiabile.

Sunteți de acord că, din când în când, putem să eliminăm serviciul pentru perioade nedeterminate de timp sau să anulam serviciul în orice moment, fără să vă anunțăm.

Sunteți de acord în mod expres că folosirea sau imposibilitatea de utilizare a serviciului vă aparține singur. Serviciul și toate produsele și serviciile livrate prin intermediul serviciului sunt (cu excepția celor expres date de noi) furnizate “ca atare” și “disponibile” pentru utilizarea dvs., fără nici o reprezentare, garanții sau condiții de orice fel, implicit, inclusiv toate garanțiile implicite sau condițiile de vandabilitate, calitatea comercială, adecvarea pentru un anumit scop, durabilitatea, titlul și neîncălcarea.

SC G & I HOUSE ORDERS SRL, directorii noștri, ofițerii, angajații, afiliații, agenții, contractanții, stagiarii, furnizorii, furnizorii de servicii sau furnizorii de licențe nu vor fi răspunzători pentru niciun prejudiciu, pierdere, revendicare sau directă, indirectă, (inclusiv neglijență), răspundere strictă sau în mod contrar, orice pierdere de date, costuri de înlocuire sau orice alte daune similare, care rezultă din utilizarea de către dvs. a oricărui serviciu sau a oricăror produse achiziționate prin intermediul serviciului sau pentru orice altă revendicare legată în vreun fel de utilizarea de către dvs. a serviciului sau a oricărui produs, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori sau omisiuni în orice conținut , sau orice pierdere sau daună de orice natură cauzată ca urmare a utilizării serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) postat, transmis sau pus în alt mod disponibil prin intermediul serviciului, chiar dacă este informat despre posibilitatea acestuia. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daune secundare sau accidentale, în astfel de state sau jurisdicții răspunderea noastră este limitată la cea mai mare măsură permisă de lege.

Compensație

Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să păstrați inofensiv SC G & I HOUSE ORDERS SRL și asociatii noștri, filialele, afiliații, partenerii, ofițerii, directorii, agenții, contractanții, licențiatorii, furnizorii de servicii, subcontractanții, furnizorii, stagiarii și angajații , incluzând onorariile avocaților rezonabile, făcute de orice terță parte datorate sau generate de încălcarea acestor Termeni și condiții sau de documentele pe care le încorporează prin referință sau de încălcarea oricărei legi sau a drepturilor unei terțe părți.

Anulabilitate

În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni și condiții este considerată ilegală, nulă sau inaplicabilă, o astfel de prevedere va fi totuși executorie în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, iar porțiunea inoperabilă va fi considerată separată de acești Termeni și condiții Condițiile, această determinare nu afectează validitatea și aplicabilitatea oricăror alte dispoziții rămase.

Terminare

Obligațiile părților, suportate înainte de data rezilierii, vor rămâne în vigoare în momentul încetării prezentului acord în toate scopurile.

Acești Termeni și Condiții sunt eficienți dacă și până când nu vor fi reziliați de dvs. sau de noi. Puteți renunța la acești Termeni și condiții în orice moment prin notificarea că nu mai doriți să utilizați Serviciile noastre sau când încetați să utilizați site-ul nostru.

Dacă în opinia noastră nu reușiți sau suspectăm că ați eșuat, să respectați orice termen sau o prevedere a acestor Termeni și condiții, putem, de asemenea, să reziliazăm acest acord în orice moment fără notificare și veți rămâne răspunzător pentru toate sumele datorate inclusiv și data încetării; și / sau, în consecință, vă poate refuza accesul la serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).

Întregul acord

Nerespectarea de către noi sau exercitarea oricărui drept sau dispoziție a acestor Termeni și condiții nu constituie o renunțare la un astfel de drept sau dispoziție.

Acești Termeni și condiții și orice politici sau reguli de funcționare postate de noi pe acest site sau în legătură cu Serviciul constituie întregul acord și înțelegere dintre dvs. și noi și guvernează utilizarea de către dvs. a Serviciului, înlocuind orice acorduri, comunicări și propuneri anterioare sau contemporane , fie oral, fie scris, între dvs. și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, versiuni anterioare ale Termenilor și condițiilor).

Orice ambiguități în interpretarea acestor Termeni și condiții nu vor fi interpretate față de partea care redactează.

Legea aplicabilă

Acești Termeni și Condiții și orice acorduri separate prin care vă furnizăm Servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din Romania si adresa de corespondenta este: Str Chipac Nr 18, Ilfov.

Modificări ale Termenilor și condițiilor

Puteți revizui oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor din această pagină.

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, să actualizăm, să modificăm sau să înlocuim orice parte a acestor Termeni și condiții prin publicarea de actualizări și modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic site-ul nostru pentru modificări. Utilizarea continuă sau accesarea site-ului sau a Serviciului nostru după publicarea oricărei modificări a acestor Termeni și condiții reprezintă acceptarea acestor modificări.

Informatii de contact

Întrebări despre Termeni și condiții trebuie trimise la adresa noastră de em-mail office@instalator123.ro sau la adresa: Str Chipac Nr 18, Ilfov.

Utilizăm modulele cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență online. Prin continuarea navigarii acceptați utilizarea cookie-urilor în conformitate cu politica noastră de cookie-uri.

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Subscribe to get 15% discount
0766.585.353